Filmklubbens formål og indhold

Filmklubbens formål: At Fløng Menighedsråd (Filmklubben) ved filmaftener i løbet af sæsonen viser et antal kvalitetsfilm, der ikke blot udtrykker gode etiske, sociale, kunstneriske og kristne værdier, men som også er en relevant udfordring for os som mennesker og kristne. Arne Kristiansen er initiativtager og leder af filmklubben, Jens Peter Kristensen, Stence Christiansen og Kirsten Boeck er medledere.

Aftenens program
En kort introduktion - vi ser filmen - og efterfølgende nydes et lettere traktement, mens vi taler om filmen. Medlemskab og forevisning er gratis, men der opkræves 25 kr. for traktementet.

Filmklubben lukker for optagelse af nye medlemmer

På grund af stor tilslutning til filmklubben - og pga. pladsforholdene i Sognes Hus - har bestyrelsen besluttet, at der indtil videre ikke optages nye medlemmer. Evt. interesserede kan ved henvendelse til bestyrelsen komme på venteliste.

7. september kl. 19.00: "Oh Happy Day"

"Oh Happy Day" er optaget i Ågerup Kirke

"Oh Happy Day" er en film om Hannah (Lotte Andersen), en kvinde i sin næstbedste alder uden de store forventninger til livet. Hun har resigneret med mand og søn i en af de små byer, man plejer at skynde sig igennem. Men så let slipper hun ikke. For hun vinder billetter til gospelkoncerten i domkirken, og så er Fanden løs - eller Gud, om man vil. Eller Jackson, den sorte gospelpræst, som mod sin vilje strander i byen. Og alt bliver vendt på hovedet - også Hannah, som genopdager følelser, hun ikke har brugt i årevis. Og genfinder betroede talenter, som ellers var gravet ned.

Filmen er fra 2004 og varer 93 min. Nordisk Film.
Filmens instruktør er Hella Joof, og optagelsen fandt sted i vor nabokirke i Ågerup

Arne Kristiansen er initiativtager og leder af Fløng Kirkes Filmklub
Jens Peter Kristensen er med i filmklubbens betyrelse
Stence Christiansen er med i filmklubbens bestyrelse