Filmklubbens formål og indhold

Filmklubbens formål: At Fløng Menighedsråd (Filmklubben) ved filmaftener i løbet af sæsonen viser et antal kvalitetsfilm, der ikke blot udtrykker gode etiske, sociale, kunstneriske og kristne værdier, men som også er en relevant udfordring for os som mennesker og kristne. Arne Kristiansen er initiativtager og leder af filmklubben, Jens Peter Kristensen, Stence Christiansen og Kirsten Boeck er medledere. 

Aftenens program
En kort introduktion - vi ser filmen - og efterfølgende nydes et lettere traktement, mens vi taler om filmen. Medlemskab og forevisning er gratis, men der opkræves 25 kr. for traktementet.  

Kommende film i Fløng Kirkes Filmklub forår 2019

7. januar: Kongens store tale, 4. februar: En verden udenfor, 4. marts: Aldrig mere i morgen, 1. april: "Lykke-Per". Filmaftenerne foregår i Sognets Hus den første mandag i måneden kl. 19.00 - 22.00

På grund af filmklubbens mange medlemmer og pladsforholdene i Sognets Hus har bestyrelsen besluttet, at nye medlemmer ikke optages.

"Aldrig mere i morgen", 4. marts kl. 19.00

En film af Erik Clausen.

Tænk, hvis du får muligheden for at se tilbage på dit liv! Måske er det bedre end du tror?

Den kendte og aldrende kunstner, Thorvald (Erik Clausen), mener, at han er både udødelig og uundværlig. Men da hans hjerte en dag holder op med at slå, er han ikke parat til at forlade denne verden. En engel (Bodil Jørgensen), giver ham en sidste chance for som usynlig og fri sjæl at gå rundt blandt sine efterladte. Thorvald indser hurtigt at de ikke reagerer som han forventer, og at hans død giver nye muligheder for både den vrede og uforsonlige søn Vincent (Nicolas Bro), og den unge kone (Marijana Jankovic) og hans bitre eks-kone (Britt Bendixen).

Filmen er fra 2017 og varer 91 minutter.

 
 

Bestyrelsen

Arne Kristiansen er initiativtager og leder af Fløng Kirkes Filmklub
Jens Peter Kristensen er med i filmklubbens betyrelse
Stence Christiansen er med i filmklubbens bestyrelse
Kirsten Boeck er med i filmklubbens i bestyrelsen