Filmklubbens formål og indhold

Filmklubbens formål: At Fløng Menighedsråd (Filmklubben) ved filmaftener i løbet af sæsonen viser et antal kvalitetsfilm, der ikke blot udtrykker gode etiske, sociale, kunstneriske og kristne værdier, men som også er en relevant udfordring for os som mennesker og kristne. Arne Kristiansen er initiativtager og leder af filmklubben, Rud Werborg, Jens Peter Kristensen og Stence Christiansen er medledere. 

Aftenens program
En kort introduktion - vi ser filmen - og efterfølgende nydes et lettere traktement, mens vi taler om filmen. Medlemskab og forevisning er gratis, men der opkræves 25 kr. for traktementet.  

Fløng Kirkes Filmklub forår 2018

Filmaftenerne foregår i Sognets Hus den første mandag i måneden kl. 19.00 - 22.00 følgende dage: 8. januar, 5. februar, 5. marts og 9. april - alle dage begynder filmen kl. 19.00!

På grund af filmklubbens mange medlemmer og pladsforholdene i Sognets Hus har bestyrelsen besluttet, at nye medlemmer ikke optages. Dette er gældende fra februar 2018 og foreløbig året ud.

 

 

 

Filmen bygger på en populær bestseller, som fortæller den meget rørende historie om en pige, der ændrer livet for sine omgivelser under 2. verdenskrig i Tyskland. Da hendes mor ikke længere kan tage sig af hende, bliver Liesel adopteret af et tysk par.
Liesel kan hverken læse eller skrive, men hendes adoptivfar hjælper hende med at lære det. Da parret også tager Max, en jøde på flugt fra Hitlers hær, til sig, bliver han og Liesel venner. Ved hjælp af bøgerne og fantasien flygter de ind i en drømmeverden væk fra alt det, der sker omkring dem i den fantastiske og anmelder roste film instrueret af Brian Percival.

Filmen er fra 2013 og varer 2 t.

Bestyrelsen

Arne Kristiansen er initiativtager og leder af Fløng Kirkes Filmklub
Rud Werborg er med i bestyrelsen
Jens Peter Kristensen er med i bestyrelsen
Stence Christiansen er ny i bestyrelsen