Velkommen til Fløng Kirkes koncerter foråret 2020

• Søndag 1. marts 2020 kl. 15.00. Clara Guldberg Ravn
  • Søndag 5. april 2020 kl. 15.00. ExpandingCanvas

Clara Guldberg Ravn - og evigheden inden for en time, søndag 1. marts 2020 kl. 15.00

Clara Guldberg Ravn

Clara Guldberg Ravn har gennemført sin diplomuddannelse på Kungl. Musikhögskolan i Stockholm.

Titlen på hendes soloprogram er et citat fra William Blakes digt om, hvorledes man kan se og mærke det helt store i det mindste; hvordan man kan se hele verden i et sandkorn, og hvordan man kan mærke evigheden inden for en time.

Blake fanger med dette digt også musikkens væsen. Musik kan belyse livets store sider på ganske kort tid.

Programmet indeholder musik fra middelalderen til i dag på forskellige fløjter.

Koncerterne er gratis

- men De er velkommen til at støtte Fløng Kirkes Ydre Missions-projekt: Fattigdomsbekæmpelse og kirkeudvikling i Madagaskar.

Uddannelse modvirker fattigdom. Derfor ydes der støtte til skolegang for fattige og udsatte børn, samt til uddannelse af landmænd så udnyttelse af den sparsomme landbrugsjord kan optimeres og samtidig være skånsom mod miljøet.

Tilgangen til Madagaskars Lutherske kirke er så stor, at der ikke er præster nok til at sikre de nye menigheder en ordentlig kristendomsoplæring. Derfor ydes der støtte til uddannelsen af præster på det største Teologiske Fakultet i Madagaskars lutherske kirke, nemlig SALT i byen Fianarantsoa.

Vi siger tak for enhver gave til projektet. Pengegaver distribueres via Danmission.

MobilePay 13758