Onsdag 6. december kl. 19.00

En smuk og stemningsfuld optakt til advent og jul med sang, musik og læsninger i kirken, og efterfølgende kaffe, lotteri og hygge i Sognets Hus.

Livgardens Messingensemble, som er dannet af fem musikere fra Den Kongelige Livgardes Musikkorps, har eksisteret i over 20 år, og har medvirket ved en lang række kongelige højtider og statsbesøg. Nu bliver der lejlighed til at høre ensemblet i Fløng, i samarbejde med den unge, lovende sopran Signe Sneh Schreiber.

Signe, der er uddannet fra operaakademiet, har på det seneste gjort sig bemærket både som solist med flere forskellige orkestre og i sine roller i forskellige operaer. Ved denne koncert kan man godt forvente nogle af de kendte og elskede arier af blandt andet Puccini og Mozart, og derudover vil Messingensemblet give prøver på deres repertoire, der spænder lige fra barokmusik og lettere klassisk musik, til mere moderne toner.

Da det er nytårskoncert, kan man roligt regne med at der er lagt vægt på den festlige musik, og mon ikke der også vil være lidt H.C. Lumbye. Koncerten finder sted i Sognets Hus.

Koncerterne er gratis

- men De er velkommen til at støtte Fløng Kirkes Ydre Missions-projekt: "Diakoni i Tanzania - omsorg for din nabo" (klik på overskriften for at hente informationsfolder).

Malaria, misvækst på marken og underernæring - det er de barske udfordringer for de fleste, men for de svageste i samfundet er det katastrofalt. Den lutherske kirke i Tanzania ønsker at tjene mennesker og samfundet på alle livets områder. Derfor tager kirken også ansvar for de svageste gennem sit diakonale arbejde, og opbygger netværk, så 400 familier hvert år kan få lægehjælp, rådgivning, tæpper, huse eller hjælp til opdyrkning af jord.

Målet er at styrke den frivillige indsats, så fællesskabet kan tage sig af sine egne medlemmer.

Der er hårdt brug for kirkens indsats i Tanzania, så vi siger tak for enhver gave.

Pengegaver distribueres via Danmission.