Friluftskoncert - Naturkoncert. Trækfuglene, klezmer og jazzstandards

Jens Schou, Anders Singh Vesterdahl og Nis Bank-Mikkelsen

Søndag 19. august kl. 13.00

Svalen efterlader et svaleformet hul i stilheden. Så elegant kan det siges! Musik og stilhed er to sider af samme sag. Og hvordan fange fuglens flugt, og hvordan fastholde lyden af musik?

Digtsamlingen TRÆKFUGLENE består af 30 trækfugledigte, samt indledningsvis de meget elskede: SIG NÆRMER TIDEN, og DET ER HVIDT HERUDE. Ved koncerten hører vi et udvalg reciteret. Derudover hører vi et udvalg af små nyskrevne tekster. Musikken er klezmer og jazz standards.

• NIS BANK-MIKKELSEN: Suveræn bibeloplæser. Omvandrende blanding af "Aladdin", Bellmann og Rytter.
  • JENS SCHOU: Soloklarinettist med en særlig svaghed for klezmermusikkens melankoli og livsglæde.
  • ANDERS SINGH VESTERDAHL: Fantastisk harmonikaspiller, med verdensmusik som sit speciale. Selv verdensformat. Centralt medlem af The Middle East Peace Orchestra.

I tilfælde af dårligt vejr gennemføres koncerten i Sognets Hus.

Koncerterne er gratis

- men De er velkommen til at støtte Fløng Kirkes Ydre Missions-projekt: Fattigdomsbekæmpelse og kirkeudvikling i Madagaskar.

Uddannelse modvirker fattigdom. Derfor ydes der støtte til skolegang for fattige og udsatte børn, samt til uddannelse af landmænd så udnyttelse af den sparsomme landbrugsjord kan optimeres og samtidig være skånsom mod miljøet.

Tilgangen til Madagaskars Lutherske kirke er så stor, at der ikke er præster nok til at sikre de nye menigheder en ordentlig kristendomsoplæring. Derfor ydes der støtte til uddannelsen af præster på det største Teologiske Fakultet i Madagaskars lutherske kirke, nemlig SALT i byen Fianarantsoa.

Vi siger tak for enhver gave til projektet. Pengegaver distribueres via Danmission.