Velkommen til Fløng Kirkes koncerter

En ny sæson med koncerter i efteråret 2018 og foråret 2019 er i gang. Du kan glæde dig til musikalske oplevelser med:

• Duoen Saxofon & Orgel, søndag 23. september kl. 16.00
  • Sorø Klosterkirkes Drenge-og Mandskor, søndag 11. november kl. 15.00
  • Nytårskoncert med Kim Sjøgren, violin søndag 6. januar kl. 15.00* Gratis adgangsbillet påkrævet
  • Mandipira/Lauritsen/Gade/Frost søndag 17. marts kl. 15.00
  • De små grå synger - korklang til eftertanke, Kammerkoret Musica søndag 31. marts kl. 15.00

* Bemærk at gratis entrébilletter til u-nummererede pladser kan afhentes fra tirsdag 4. december kl. 15-16 i Foyeren i Sognets Hus og herefter på kirkekontoret i åbningstiden. Der kan ikke forhåndsreserveres.

Evt. uafhentede adgangskort udleveres ved indgangen til koncerten.

Koncerterne er gratis

- men De er velkommen til at støtte Fløng Kirkes Ydre Missions-projekt: Fattigdomsbekæmpelse og kirkeudvikling i Madagaskar.

Uddannelse modvirker fattigdom. Derfor ydes der støtte til skolegang for fattige og udsatte børn, samt til uddannelse af landmænd så udnyttelse af den sparsomme landbrugsjord kan optimeres og samtidig være skånsom mod miljøet.

Tilgangen til Madagaskars Lutherske kirke er så stor, at der ikke er præster nok til at sikre de nye menigheder en ordentlig kristendomsoplæring. Derfor ydes der støtte til uddannelsen af præster på det største Teologiske Fakultet i Madagaskars lutherske kirke, nemlig SALT i byen Fianarantsoa.

Vi siger tak for enhver gave til projektet. Pengegaver distribueres via Danmission.

MobilePay 13758