Velkommen til Fløng Kirkes koncerter

En ny sæson med koncerter i efteråret 2018 og foråret 2019 er i gang. Du kan glæde dig til musikalske oplevelser med:

• Duoen Saxofon & Orgel, søndag 23. september kl. 16.00
  • Sorø Klosterkirkes Drenge-og Mandskor, søndag 11. november kl. 15.00
  • Nytårskoncert med Kim Sjøgren, violin søndag 6. januar kl. 15.00* Gratis adgangsbillet påkrævet
  • Mandipira/Lauritsen/Gade/Frost søndag 17. marts kl. 15.00
  • De små grå synger - korklang til eftertanke, Kammerkoret Musica søndag 31. marts kl. 15.00

* Bemærk at gratis entrébilletter til u-nummererede pladser kan afhentes fra tirsdag 4. december kl. 15-16 i Foyeren i Sognets Hus og herefter på kirkekontoret i åbningstiden. Der kan ikke forhåndsreserveres.

Evt. uafhentede adgangskort udleveres ved indgangen til koncerten.

Mandipira/Lauritsen/Gade/Frost søndag 17. marts kl. 15.00

Fra venstre Søren Frost, Per Gade, Miriam Mandipira, Kjeld Lauritsen

En lækkerbisken af en koncert for elskere af både swingende jazz, smukke ballader, svedig blues og funkmusik - præsenteret af en yderst kompetent og garvet trio bestående af d’herrer Kjeld Lauritsen, Per Gade og Søren Frost. Denne eftermiddag flankeret af gæstesangerinde Miriam Mandipira.

Miriam Mandipira har rødder i Zimbabwe og har de senere år været et kærkomment indslag på den danske jazz- og bluesscene. Inspireret af blandt andre Ella Fitzgerald og Aretha Franklin har hun sunget sig ind i mange danske hjerter. Foruden at dykke ned i den amerikanske tradition giver Miriam Mandipira desuden prøver på populære sange fra sit elskede Afrika.

Kjeld Lauritsen spiller på det store Hammondorgel med roterende lesliehøjttaler og fodpedaler. Han er kendt for at udnytte instrumentet i legesyge improvisationer. Kjeld Lauritsen havde i mange år bandet ”The Organizers” sammen med den amerikanske saxofonist Bob Rockwell. Siden da har han udgivet 4 albums i eget navn foruden et par plader med Big Band.

Guitaristen Per Gade har i mange år været ankermand i de mange Hammond projekter fra Kjeld Lauritsens hånd. Per er en af de mest efterspurgte danske guitarister og er bl.a. guitarist i Radioens Big Band. Han dækker et bredt spektrum fra swingmusik til blues og moderne jazz. Som solist er han særdeles markant, men samtidig er han en smagfuld akkompagnatør, der altid får det bedste ud af sine medspillere.

Trioen kompletteres nu af trommeslager Søren Frost, der efter mange år i Esben Justs band vil fyre op under Hammondorglet med sine fede grooves. Hans eminente teknik og store kendskab til jazzens og bluesens mange stilarter gør ham til det ideelle valg til trioens hårdtswingende jazz- og blues. Hans kærlighed til New Orleansmusikken i dens mange former vil desuden bringe et party-element til bandet.

Koncerterne er gratis

- men De er velkommen til at støtte Fløng Kirkes Ydre Missions-projekt: Fattigdomsbekæmpelse og kirkeudvikling i Madagaskar.

Uddannelse modvirker fattigdom. Derfor ydes der støtte til skolegang for fattige og udsatte børn, samt til uddannelse af landmænd så udnyttelse af den sparsomme landbrugsjord kan optimeres og samtidig være skånsom mod miljøet.

Tilgangen til Madagaskars Lutherske kirke er så stor, at der ikke er præster nok til at sikre de nye menigheder en ordentlig kristendomsoplæring. Derfor ydes der støtte til uddannelsen af præster på det største Teologiske Fakultet i Madagaskars lutherske kirke, nemlig SALT i byen Fianarantsoa.

Vi siger tak for enhver gave til projektet. Pengegaver distribueres via Danmission.

MobilePay 13758