Velkommen til Fløng Kirkes koncerter. Samlet oversigt

Sopran olietønde: Jesper Mikkelsen
Sopran/alt olietønder & mini marimba: Kai Stensgaard
Bas olietønder: Lars Skov

Polkalypso Steelband har besøgt De Dansk Vestindiske Øer og er deraf blevet inspireret til at lave en kirkekoncert, der viser øernes tætte tilknytning til Danmark den dag i dag.

Den caribiske musik er gennem tiden blandet med polka musikken, og derved opstod en ny stil, som man kan kalde polkalypso. Under koncerten gives eksempler på, hvordan de gamle danske melodier er blevet blandet med calypsomusikken.

Olietøndemusik bruges som musik til gudstjenester på St. Croix, St. Thomas og St. John.

Koncerten indeholder derfor ægte caribisk musik, polkalypso, calypsofiserede salmer & klassisk musik - ja alt i alt et farverigt program, der oser af sol og bølgeskvulp.

Koncerterne er gratis

- men De er velkommen til at støtte Fløng Kirkes Ydre Missions-projekt: Fattigdomsbekæmpelse og kirkeudvikling i Madagaskar.

Uddannelse modvirker fattigdom. Derfor ydes der støtte til skolegang for fattige og udsatte børn, samt til uddannelse af landmænd så udnyttelse af den sparsomme landbrugsjord kan optimeres og samtidig være skånsom mod miljøet.

Tilgangen til Madagaskars Lutherske kirke er så stor, at der ikke er præster nok til at sikre de nye menigheder en ordentlig kristendomsoplæring. Derfor ydes der støtte til uddannelsen af præster på det største Teologiske Fakultet i Madagaskars lutherske kirke, nemlig SALT i byen Fianarantsoa.

Vi siger tak for enhver gave til projektet. Pengegaver distribueres via Danmission.

MobilePay 13758