Velkommen til Fløng Kirkes koncerter foråret 2020

Den sidste koncert i forårssæsonen 2020, ExpandingCanvas med påskeevangeliet, må desværre aflyses pga. situationen med Corona virus.

Fløng Menighedsråd planlægger en ny række koncerter i efteråret 2020, som vil blive vist her på siden.

ExpandingCanvas, påskeevangeliet søndag 5. april AFLYST

Koncerterne er gratis

- men De er velkommen til at støtte Fløng Kirkes Ydre Missions-projekt: Fattigdomsbekæmpelse og kirkeudvikling i Madagaskar.

Uddannelse modvirker fattigdom. Derfor ydes der støtte til skolegang for fattige og udsatte børn, samt til uddannelse af landmænd så udnyttelse af den sparsomme landbrugsjord kan optimeres og samtidig være skånsom mod miljøet.

Tilgangen til Madagaskars Lutherske kirke er så stor, at der ikke er præster nok til at sikre de nye menigheder en ordentlig kristendomsoplæring. Derfor ydes der støtte til uddannelsen af præster på det største Teologiske Fakultet i Madagaskars lutherske kirke, nemlig SALT i byen Fianarantsoa.

Vi siger tak for enhver gave til projektet. Pengegaver distribueres via Danmission.

MobilePay 13758