Velkommen til Fløng Kirkes koncerter. Samlet oversigt

Nis Bank-Mikkelsen, oplæsning
Linnéa Villen, fløjte
Allan Sjølin, guitar

Der er juleeventyr for hele familien, når Nøddeknækkerens tekster forvandler virkeligheden til ren magi. Med afsæt i Hoffmanns eventyr og Tchaikovskys musik fremfører skuespiller Nis Bank-Mikkelsen og duoen "Villen & Sjølin" det verdensberømte værk i en eksklusiv oplæsningskoncert.

De Ni Læsninger, onsdag 4. december kl. 19.00

Traditionsrig optakt til julen.

Efterfølgende kaffebord og lotteri i Sognets Hus.

Koncerterne er gratis

- men De er velkommen til at støtte Fløng Kirkes Ydre Missions-projekt: Fattigdomsbekæmpelse og kirkeudvikling i Madagaskar.

Uddannelse modvirker fattigdom. Derfor ydes der støtte til skolegang for fattige og udsatte børn, samt til uddannelse af landmænd så udnyttelse af den sparsomme landbrugsjord kan optimeres og samtidig være skånsom mod miljøet.

Tilgangen til Madagaskars Lutherske kirke er så stor, at der ikke er præster nok til at sikre de nye menigheder en ordentlig kristendomsoplæring. Derfor ydes der støtte til uddannelsen af præster på det største Teologiske Fakultet i Madagaskars lutherske kirke, nemlig SALT i byen Fianarantsoa.

Vi siger tak for enhver gave til projektet. Pengegaver distribueres via Danmission.

MobilePay 13758