Sogneeftermiddage forår 2020

Sogneeftermiddage finder sted onsdage kl. 14.30 i Sognets Hus, Store Sal. Vi bringer her datoerne for sogneeftermiddage i den kommende sæson. Du kan glæde dig til både morsomme og oplysende foredrag i hyggelige rammer.

"Leonora Christina - Dronningen af Blåtårn", sogneeftermiddag med Gunner Steenberg onsdag 18. marts 2020 kl. 14.30

Gunner Steenberg er cand. mag. og har siden 2010 holdt talrige foredrag over hele landet.

Kong Christian 4.s yndlingsdatter Leonora Christina (1621-1698) levede i rigdom og pragt de første 42 år, de næste 22 år som politisk fange i statsfængslet Blåtårn og de sidste 13 år i Maribo Kloster. Hendes ægteskab og samliv med rigshofmester Corfitz Ulfeldt er historien om kærlighed, magtbegær, skyhøje ambitioner, højforræderi og påtvungen ensomhed.

Foredraget ledsages af talrige billeder, der belyser den dramatiske historie.

Fløng Kirkes sogneeftermiddage foregår i Sognets Hus onsdage kl. 14.30

Fløng Kirkes sogneeftermiddage arrangeres af Fløng Menighedsråd og der er gratis adgang. Menighedsrådet byder på kaffe og hjemmebagt kage, der bages af frivillige fra Fløng. Der er hyggeligt samvær indtil dagens foredrag begynder. Sogneeftermiddagene foregår i Sognets Hus onsdage fra 14.30 til ca. 16.30, og det er muligt at bestille kirkebil. Det gøres ved at kontakte Fløng Kirkes kontor på tlf. 46 56 27 49

Kirkekontoret skal da kontaktes senest tirsdag kl. 12.00 før arrangementet