Velkommen til en ny sæson med sogneeftermiddage

I efteråret 2018 og foråret 2019 kan du deltage i en række sogneeftermiddage i Sognets Hus. Sogneeftermiddagene finder sted onsdage fra kl. 14.30

  • 5. september, TV-meteorolog Mikael Jarnvig: Klima og kærlighed
  • 10. oktober, historiefortæller Steiner Steinmetz: Lystløgner Fortællinger
  • 7. november, forfatter og foredragsholder Hans-Peter Tams: Mindernes Dæmoner
  • 28. november, Kaj Bollmann, sognepræst i Jyllinge: Fra vise mænd til Helligtrekonger
  • 16. januar, præst og fortæller Peter Værum: Humor og alvor ved Himmerigets Port
  • 13. februar, Ingegerd Auken genfortæller Selma Lagerlöfs roman "Kejseren af Portugalien"
  • 20. marts, Martin og Terese: Caribien tur retur i gen sejlbåd. Se mere på www.aurasejler.dk

Klima og kærlighed - onsdag 5. september kl. 14.30 med Mikael Jarnvig

Mikael Jarnvig er dansk meteorolog. Han har fungeret som tv-meteorolog ved Danmarks Radio, TV3 og TV2. Fra 1. februar 2013 vendte han tilbage til DR1.

Ordet ”klimaforandringer” er snart så slidt, at man tror det er noget, der hører fortiden til. Ikke desto mindre bliver det en kæmpe udfordring for klodens beboere i de kommende årtier. Forandringerne er i fuld gang og kan ikke stoppes, men måske begrænses, hvis vi er kloge og hurtige.

Konsekvenserne af klimaforandringerne bliver så dramatiske, at de vil vende op og ned på flere hundrede millioner menneskers liv og for stort set alle vil det være i negativ retning. Men da konsekvenserne rammer meget skævt, kommer der et moralsk aspekt ind i debatten. Og her mener Michael Jarnvig, at det kristne budskab mødes med klimadebatten.

 

 

 

Fløng Kirkes sogneeftermiddage foregår i Sognets Hus onsdage kl. 14.30

Fløng Kirkes sogneeftermiddage arrangeres af Fløng Menighedsråd og der er gratis adgang. Menighedsrådet byder på kaffe og hjemmebagt kage, der bages af frivillige fra Fløng. Der er hyggeligt samvær indtil dagens foredrag begynder. Sogneeftermiddagene foregår i Sognets Hus onsdage fra 14.30 til ca. 16.30, og det er muligt at bestille kirkebil. Det gøres ved at kontakte Fløng Kirkes kontor på tlf. 46 56 27 49

Kirkekontoret skal da kontaktes senest tirsdag kl. 12.00 før arrangementet