Fløng Kirkes sogneeftermiddage

Der serveres kaffe og kage, hvorefter der er hyggeligt samvær indtil dagens foredrag begynder. Sogneeftermiddagen foregår i Sognets Hus onsdage fra 14.30 til ca. 16.30, og det er muligt at bestille kirkebil. Det gøres ved at kontakte Fløng Kirkes kontor på tlf. 46 56 27 49

Kirkekontoret skal da kontaktes senest tirsdag kl. 12.00 før arrangementet

Fløng Kirkes sogneeftermiddage arrangeres af Fløng Menighedsråd. Der er gratis adgang.

Onsdag 6. september kl. 14.30, overkonstabel Jesper Herzberg: Hvad gør en god tivoli-garder?

Foredraget om Tivoli-Garden skal give deltagerne et indblik i historien om Tivoli-Garden fra starten og frem til efteråret 2016, hvor Jesper Herzberg stoppede i Tivoli-Garden. Jesper vil fortælle om sin egen tid i Tivoli-Garden, og om de rejser og oplevelser han har fået som dreng og instruktør, samt lidt omkring optagelse, traditioner og regler.