Sogneeftermiddage efterår 2020

Fløng Menighedsråd åbner for en ny sæson med sogneeftermiddage, hvor man selvfølgelig tager Sundhedsstyrelsens vejledning for at undgå Coronavirus med i planlægningen. Glæd dig til nogle hyggelige eftermiddage i godt selskab.

Onsdag 21. oktober kl. 14.30: Rejsen til det lykkelige Arabien - på sporet af Carsten Niebuhr

En rejse over 1½ år ad samme rute som Carsten Niebuhr gennemførte fra 1761-1767

Frederik den 5. besluttede at udsende en stor ek­spedition til Arabien med det formål at indsamle naturhistorisk, kulturel og anden viden om det, vi i dag kalder Mellemøsten. Der var seks deltagere, to fra Danmark, to fra Sverige og to fra Tyskland. Den enes­te overlevende, Carsten Niebuhr, skrev en fængslende beretning om ekspeditionen. Det er denne rejse, John Andersen har gennemført og skrevet om.

Fløng Kirkes sogneeftermiddage foregår i Sognets Hus onsdage kl. 14.30

Fløng Kirkes sogneeftermiddage arrangeres af Fløng Menighedsråd og der er gratis adgang. Menighedsrådet byder på kaffe og hjemmebagt kage, der bages af frivillige fra Fløng. Der er hyggeligt samvær indtil dagens foredrag begynder. Sogneeftermiddagene foregår i Sognets Hus onsdage fra 14.30 til ca. 16.30, og det er muligt at bestille kirkebil. Det gøres ved at kontakte Fløng Kirkes kontor på tlf. 46 56 27 49

Kirkekontoret skal da kontaktes senest tirsdag kl. 12.00 før arrangementet