Sogneeftermiddage efterår 2019 og forår 2020

Sogneeftermiddage finder sted onsdage kl. 14.30 i Sognets Hus, Store Sal. Vi bringer her datoerne for sogneeftermiddage i den kommende sæson. Du kan glæde dig til både morsomme og oplysende foredrag i hyggelige rammer følgende dage: 

  • 11. september Tom Thomasen: Bag Fængslets Mure
  • 2. oktober Lone Kühlmann: Det skal se nemt ud
  • 6. november David Vincent Nielsen fra Ældre Sagen taler om ensomhed og det fælles måltid
  • 27. november Bente Luise Toft og Helle D. Sørensen: Tag det med som en hilsen fra mig...
  • 15. januar Marlene Torm Gertsen: Hvad skal der stå på din gravsten?
  • 12. februar Niels Henriksen: Om Sønderjyllands genforening i 1920
  • 18. marts Gunner Steenberg: Leonora Christina - dronning af Blåtårn

Det skal se nemt ud! sogneeftermiddag med Lone Kühlmann onsdag 2. oktober kl. 14.30

Lone Kühlmann har som journalist og forfatter leveret præcise analyser, breaking news og bramfrie holdninger til tusindvis af lyttere, læsere og seere i Danmark gennem mange år. I sit nye foredrag fortæller hun med humor og stort overskud om et begivenhedsrigt liv, hvor hun fra første række har været vidne til store forandringer – i Danmark og i verden omkring os. 

Fra karrierens begyndelse har hun som kvindelig journalist i en mandsdomineret verden interviewet statsledere som Ronald Reagan, Olof Palme og Menachem Begin. Hun har været til militærkup i Spanien tre måneder henne med tvillinger, drukket gin og tonic med Sean Connery, besøgt Barbara Cartland og spist frokost med Hillary Clinton. Hun har med fuldt overlæg valgt den overlevelsesstrategi, at det skal se nemt ud. Også selv om det er svært. Selvmedlidenhed rives op ved rødderne. Hun ved, at det er i orden at stille krav til livet, men at man kun har sig selv til at opfylde dem. Og hun ved, at livsindhold ikke er noget man får. Det er noget, man skaber.

Fløng Kirkes sogneeftermiddage foregår i Sognets Hus onsdage kl. 14.30

Fløng Kirkes sogneeftermiddage arrangeres af Fløng Menighedsråd og der er gratis adgang. Menighedsrådet byder på kaffe og hjemmebagt kage, der bages af frivillige fra Fløng. Der er hyggeligt samvær indtil dagens foredrag begynder. Sogneeftermiddagene foregår i Sognets Hus onsdage fra 14.30 til ca. 16.30, og det er muligt at bestille kirkebil. Det gøres ved at kontakte Fløng Kirkes kontor på tlf. 46 56 27 49

Kirkekontoret skal da kontaktes senest tirsdag kl. 12.00 før arrangementet