Sogneeftermiddage efterår 2019 og forår 2020

Sogneeftermiddage finder sted onsdage kl. 14.30 i Sognets Hus, Store Sal. Vi bringer her datoerne for sogneeftermiddage i den kommende sæson. Du kan glæde dig til både morsomme og oplysende foredrag i hyggelige rammer følgende dage:

• 11. september Tom Thomasen: Bag Fængslets Mure
  • 2. oktober Lone Kühlmann: Det skal se nemt ud
  • 6. november David Vincent Nielsen fra Ældre Sagen taler om ensomhed og det fælles måltid
  • 27. november Bente Luise Toft og Helle D. Sørensen: Tag det med som en hilsen fra mig...
  • 15. januar Marlene Torm Gertsen: Hvad skal der stå på din gravsten?
  • 12. februar Niels Henriksen: Om Sønderjyllands genforening i 1920
  • 18. marts Gunner Steenberg: Leonora Christina - dronning af Blåtårn

"Bag Fængslets Mure", sogneeftermiddag med fængselsbetjent, forfatter og foredragsholder Tom Thomasen onsdag 11. september kl. 14.30

Tom Thomasen (f. 1945) er uddannet som møbelsnedker. Efter endt uddannelse var Tom Thomasen tjenestegørende ved Militærpolitiet, hvor den sidste tid af tjenesten blev tilbragt i Kastellets arrest (på den rigtige side af døren).

Efter hjemsendelse fra den militære udflugt arbejdede Tom Thomasen et år som møbelsnedker.

Efter mange overvejelser begyndte Tom Thomasen i 1967 at arbejde i Københavns Fængsler.

Efter en længere årrække med mange forskelligartede opgaver, og ikke mindst oplevelser, som naturligvis har været på godt og ondt. Havde Tom Thomasen igennem længere tid samlet så meget materiale, at  idéen til at skrive en kriminalroman var født. Hvilket er kommet til udslag i krimien Ringen er sluttet (2014) , som er inspireret af livet som fængselsbetjent igennem 37 år ved Københavns Fængsler.

Tom Thomasen er scenevant, idet han igennem mere end 50 år har optrådt med at trylle, som er en af hans helt store lidenskab. Men efter at debutromanen udkom, mente Tom Thomasen, at nu var tiden inde til at holde foredrag.

Tom Thomasen har sammensat et foredrag, hvor han både beskriver det daglige liv i fængslet, udviklingen i fængsels systemet og fangernes oplevelser.

Glæd dig til et originalt og humoristisk foredrag.

Fløng Kirkes sogneeftermiddage foregår i Sognets Hus onsdage kl. 14.30

Fløng Kirkes sogneeftermiddage arrangeres af Fløng Menighedsråd og der er gratis adgang. Menighedsrådet byder på kaffe og hjemmebagt kage, der bages af frivillige fra Fløng. Der er hyggeligt samvær indtil dagens foredrag begynder. Sogneeftermiddagene foregår i Sognets Hus onsdage fra 14.30 til ca. 16.30, og det er muligt at bestille kirkebil. Det gøres ved at kontakte Fløng Kirkes kontor på tlf. 46 56 27 49

Kirkekontoret skal da kontaktes senest tirsdag kl. 12.00 før arrangementet