Ydre Mission - indsamlingsprojekt

Fløng kirke hjælper forældreløse børn i Tanzania.

Ved søndagens gudstjeneste i Fløng vil præsten ofte sige: ?Indsamlingen i dag vil gå til Fløng kirkes ydre missions projekt i Tanzania?
Bag denne udtalelse ligger et mangeårigt samarbejde med det folkekirkelige missionsselskab Danmission, hvor igennem vore indsamlede midler kanaliseres ud til de projekter i den 3. Verden, som vi har valgt at støtte.
I de kommende 3 år støtter vi således projektet ?Livtag med døden?. I Kagera-provinsen i det nordvestlige Tanzania er mere end 150.000 børn fra 0-15 år smittede med hiv fra fødslen. Mange er forældreløse, fordi deres forældre er døde af aids. I samarbejde med den Lutherske kirke i Tanzania (ELCT) sørger Danmission hvert år for mad, tøj og skolegang til omkring 2.000 forældreløse børn. Ved at støtte børnenes uddannelse er vi med til at bryde den onde cirkel af sygdom og fattigdom. Vort indsamlings mål er 5.000 pr. år i de kommende 3 år.

Arne Kristiansen, Fløng Menighedsråd
Indsamlingsleder