Torsdagscaféen er udsat indtil videre

Følg med her på siden, hvor de nyeste retningslinjer om aktiviteter i Sognets Hus oplyses. Her vil også være information om, hvornår Torsdagscaféen kan åbne igen.

Torsdagscaféen drives af frivillige og er et uforpligtende mødested. Forandring i din livssituation kan betyde, at du kan have lyst til at komme i forbindelse med andre mennesker i din hverdag. Måske kan vi inspirere, sprede glæde og dermed give hinanden lidt krydderi på tilværelsen. Torsdagscaféen er et rummeligt mødested, hvor varme og nærvær er vigtigt.

Når man samles i fællesskab med hyggelig snak, dukker der som regel mange gode og positive tanker op.
Vi glæder os til, at det igen er muligt at være sammen.

Det blev noget af en solskinshistorie...

Ingrid Bischoff har været professionel musiker og spillet violin i Sjællands Symfoniorkester i 25 år.

Ingrid Bischoff flyttede til Fløng for 10 år siden. Sammen med sin søster har hun også en kolonihave i Kallerup med et lille hus på 35 m2.

- Mine venner i København sagde: "Hvad vil du dog derud efter. Du bliver bare ensom". Men det blev noget af en solskinshistorie, fortæller Ingrid.

- Jeg nyder at bo i Fløng, og i Torsdagscaféen har jeg fået nogle rigtig gode venner. Jeg glæder mig til at komme hver uge, siger hun, mens vi kigger ud på hendes parkerede blå kabinescooter.

Som tidligere katolik blev hun i øvrigt indmeldt i folkekirken, da hun flyttede til Fløng. - Jeg kan godt lide at komme i kirken, men kommer der sjældent, fordi jeg på grund af min sygdom har svært ved at komme i gang om morgenen, siger hun. - Bare det var kl. 11.