Babysalmesang foråret 2018

Deltagere til babysalmesang efterår 2017

Et hold med babyer i alderen 2 - 9 måneder har været i gang siden januar måned. Babysalmesang foregår om tirsdagen k. 10.00 - 11.30 på dage, hvor der ikke er Legestue, - og der er stadig ledige pladser. Du hopper bare på! Når der er Legestue, rykkes tidspunktet for babysalmesangen til kl. 11.00 - følg datoerne her på siden.

Du synger nogle enkle salmer og sange, danser til dem og er på den måde med til at beskæftige dig musisk med dit barn og herved stimulere barnets udvikling. Samtidig lærer barnet kirken at kende på en lidt anden måde end sædvanlig.

Kirkerummet har en særlig lyd og atmosfære. Der er meget at se på for det lille barn og sang og musik opleves anderledes i det store rum både for den voksne og for barnet. Det er ikke nødvendigt, at man selv er god til at synge for at deltage.

Babysalmesang begyndte tirsdag 9. januar i Fløng Kirke og forløber over i alt 10 gange. Der er ikke babysalmesang i vinterferien (uge 8).

Babysalmesangen ledes af sognemedhjælper Trine May Knutzen, der har modtaget undervisning hos Anne-Mette Riis på Sjællands Kirkemusikskole.

Det koster 100 kr. at gå til babysalmesang i Fløng Kirke. Tilmelding ved at oplyse navn og mobil nr. til Fløng Kirkes Kontor på tlf. 46 56 27 49