Babysalmesang vinter og forår 2019

Deltagere til babysalmesang efterår 2017

Babysalmesang foregår over 10 tirsdage kl. 11.00 - 11.45 i Fløng Kirke.

Du synger nogle enkle salmer og sange, danser til dem og er på den måde med til at beskæftige dig musisk med dit barn og herved stimulere barnets udvikling. Samtidig lærer barnet kirken at kende på en lidt anden måde end sædvanlig.

Kirkerummet har en særlig lyd og atmosfære. Der er meget at se på for det lille barn og sang og musik opleves anderledes i det store rum både for den voksne og for barnet. Det er ikke nødvendigt, at man selv er god til at synge for at deltage.

Babysalmesang forløber over i alt 10 gange. Der er ikke babysalmesang i vinterferien (uge 8). Det nuværende hold holder afslutning tirsdag 19. marts. Et nyt hold kan oprettes med start i april, såfremt der er deltagere.

Babysalmesangen ledes af sognemedhjælper Trine May Knutzen, der har modtaget undervisning hos Anne-Mette Riis på Sjællands Kirkemusikskole.

Det koster 100 kr. at gå til babysalmesang i Fløng Kirke.