Babysalmesang foråret 2020 aflyst pga. Corona virus

På grund af den nuværende situation med Corona virus er de planlagte timer i babysalmesang foråret 2020 aflyst. Vi håber at kunne oprette et nyt hold, når situationen er normaliseret.

Babysalmesang er målrettet babyer i alderen 3 mdr. - 9 mdr., men du kan sagtens komme med dit barn fra det er 2 måneder gammelt eller før! Undervejs i forløbet vil barnet begynde at genkende lyde og fagter. Gentagelsen og rytmen i forløbet er vigtige elementer for helt små børn.

Vi synger, danser og bevæger os, - vi sidder ikke bare ned og synger -  og på den måde bliver vi fortrolige med salmerne og med kirkerummet. Når vi er færdige med at synge, drikker vi en kop kaffe/the sammen. Vi slutter omkring kl. 12.00

Det koster 100 kr. for 10 gange at gå til babysalmesang. Tilmelding til kordegn Helle Johnsen på Fløng Kirkes kontor i åbningstiden mandag - torsdag kl. 10.00-12.00 på tlf. 46562749, eller mail floeng.sogn@km.dk

Skriv dig gerne op til kommende hold.

Pause efter babysalmesangen. Nu er der tid til at give en sutteflaske, eller drikke en kop kaffe/the.

Professor emeritus, Inge Marstal, fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium har beskæftiget sig med, hvad musik betyder for menneskets udvikling i mange år. Sammen med lektor i musikpædagogik Anne-Mette Riis og stiftspræst Helene Dam har de skabt og udviklet konceptet Babysalmesang.

Du kan hente en artikel af professor Inge Marstal ved at klikke på overskriften.