Babysalmesang efterår 2020 - ingen ledige pladser

Der er ikke flere pladser på det nuværende hold med babysalmesang.

Hvis du gerne vil gå til babysalmesang efter jul, kan du blive skrevet op til det ved henvendelse til floeng.sogn@km.dk

Vi synger nogle enkle salmer og sange, danser til dem, og er på den måde med til at stimulere barnets sanser. At musik har betydning for babyer, er efterhånden velkendt og babysalmesangen er tilrettelagt, så det netop passer til barnets udvikling fra ca. 3 mdr. - 9. mdr. Samtidig lærer barnet kirken at kende på en lidt anden måde end sædvanlig.

Kirkerummet har en særlig lyd og atmosfære. Der er meget at se på for det lille barn og sang og musik opleves anderledes i det store rum både for den voksne og for barnet. Det er ikke nødvendigt, at man selv er god til at synge for at deltage.

Når vi har sunget og danset, drikker vi en kop the/kaffe sammen.

Babysalmesangen ledes af sognemedhjælper Trine May Knutzen, der har modtaget undervisning hos Anne-Mette Riis på Sjællands Kirkemusikskole.

Det koster 100 kr. at gå til babysalmesang i Fløng Kirke. Tilmelding til Fløng Kirkes kontor tlf. 46 56 27 49, eller mail floeng.sogn@km.dk

Professor emeritus, Inge Marstal, fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium har beskæftiget sig med, hvad musik betyder for menneskets udvikling i mange år. Sammen med lektor i musikpædagogik Anne-Mette Riis og stiftspræst Helene Dam har de skabt og udviklet konceptet Babysalmesang.

Du kan hente en artikel af professor Inge Marstal ved at klikke på overskriften.