Nyt hold oprettes med start 10. september kl. 11.00 i kirken

Fra den 10. september og over i alt 10 tirsdage i efteråret 2019 begynder et nyt hold med babysalmesang, såfremt der er tilstrækkeligt med deltagere. Tilmeld dig på kirkekontoret på tlf. 46 56 27 49, eller send en mail til floeng.sogn@km.dk

Babysalmesang er for børn i alderen 3 mdr. - 9 mdr., men du kan sagtens komme med dit barn, selvom det kun er 2 måneder! Den helt rigtige alder for babysalmesang er dog netop de 3-9 mdr., hvor barnet begynder at kunne opleve og genkende lyde og fagter.

Babysalmesang foregår kl. 11.00 i kirken. Selve sangen finder sted fra kl. 11.00 - ca. 11.40 og herefter drikker vi en kop kaffe/the sammen.

Fra børnene er 10 mdr. og til de er 4 år tilbyder vi samvær i kirkens Legestuen for hjemmegående voksne.  Vi glæder os til at se dig og dit barn!

Trine May Knutzen
sognemedhjælper