Kirkens Legestue 2021

Målgruppe: børn i alderen ca. 10 mdr. til 4 år sammen med en voksen
Sted: Sognets Hus, Lille Sal
Tidspunkt: kl. 9.30 til kl. 11.30
Fløng Menighedsråd har godkendt, at Legestuen er åben hver tirsdag, dog pånær enkelte dage, hvor der er andre aktiviteter.

Vi spiser vores medbragte mad sammen.

Bemærk! I den kommende periode er Legestuen aflyst: tirsdag 16. februar 2021 hele dagen.

Om Kirkens Legestue

Kirkens Legestue er for børn fra 1 år til 4 år. Det er tidl. sygeplejerske Elsa Zachariasen, der har været med til at gennemføre legestuen. Elsa har selv deltaget i en kirkelig legestue i København sammen med to børnebørn, og Elsa lægger vægt på, at Kirkens Legestue kommer til at foregå både i Sognets Hus og i kirken.

Kirkens Legestue blev oprindeligt oprettet af Fløng Menighedsråd efter henvendelse fra en dagplejemor, som også selv vil medvirke i Kirkens Legestue, når det er muligt. Både dagplejemødre og forældre, som selv passer deres børn hjemme, er velkomne.

Legestuen finder sted hver tirsdag fra kl. 9.30 til 11.30, dog pånær enkelte dage*). Der er sang, musik og fortællinger for børnene ved sognemedhjælper Trine May Knutzen udvalgte tirsdage, og sammen spiser man sine medbragte madpakker. Det er gratis at deltage, og det kræver ikke tilmelding.

Vi glæder os til at se dig og dit barn i Kirkens Legestue :-)

*) Legestuen er aflyst tirsdag 16. februar 2021