Kirkens Legestue efterår 2019

Sognemedhjælper Trine May Knutzen synger "Gud ske tak og lov" med børnene. Sangen vises på tegningen. Foto: Jette Svejgaard 2019

Målgruppe: Hjemmegående voksne med børn fra ca. 10 mdr. til 4 års alderen
Hvornår: Så vidt muligt den anden og fjerde tirsdag i måneden
Tidspunkt: fra kl. 9.30 – kl. ca. 11.30
Sted: Sognets Hus og/eller Fløng Kirke
Kom og vær' med i Kirkens Legestue følgende tirsdage:

• 8. oktober
  • 22. oktober
  • 12. november
  • 26. november
  • 10. december - med juleafslutning i kirken

Kontaktperson Elsa Zachariasen tlf. 4656 1456

Kirkens Legestue

Kirkens Legestue er for børn fra ca. 10 mdr. til og med 4 år.  Det er tidl. sygeplejerske Elsa Zachariasen, der står for legestuen. Elsa har selv deltaget i en kirkelig legestue i København sammen med to børnebørn, og Elsa lægger vægt på, at kirkens legestue kommer til at foregå både i Sognets Hus og i kirken.

Kirkens Legestue er oprettet af Fløng Menighedsråd efter henvendelse fra en dagplejemor, som også selv vil medvirke i legestuen. Både dagplejemødre og forældre, som selv passer deres børn hjemme, er velkomne.

Legestuen finder sted udvalgte tirsdage i hver måned fra kl. 9.30 til 11.30. Der er sang, musik og fortællinger for børnene og sammen spiser man sine medbragte madpakker. Det er gratis at deltage, og det kræver ikke tilmelding.

Vi glæder os til at se dig og dit barn i Kirkens Legestue :-)

Muldvarpen "Mulle" hilser på en af børnene.