Kirkens Legestue 2018

Foto: Jette Svejgaard 23. maj 2017

Målgruppe: Hjemmegående voksne med børn fra 10 mdr. til 4 års alderen
Hvornår: den anden og fjerde tirsdag i måneden
Tidspunkt: fra kl. 9.30 – kl. ca.11.30
Sted: Sognets Hus og Fløng Kirke

Tirsdage vinter og forår: 9/1, 23/1, 13/2, 27/2, 10/4, 24/4, 8/5 og 22/5

Kirkens Legestue holder sommerferie i juni, juli og august.

Kontaktperson Elsa Zachariasen tlf. 46 56 14 56

Kirkens Legestue

Som en ny aktivitet i Sognets Hus har menighedsrådet besluttet at starte en legestue for børn til og med 4 år.  Det er tidl. sygeplejerske Elsa Zachariasen, der står for  legestuen. Hun har selv prøvet at deltage i en sådan kirkelig legestue i København sammen med to børnebørn, og hun lægger vægt på, at den nye legestue kommer til at foregå både i Sognets Hus og i kirken.

Beslutningen er truffet af menighedsrådet efter henvendelse fra en dagplejemor, som også selv vil medvirke i legestuen, hvor både dagplejemødre og forældre, som selv passer deres børn, er velkomne.

Legestuen finder sted den anden og fjerde tirsdag i hver måned fra kl. 9.30 til 11.30. Der er sang, musik og fortællinger for børnene og sammen spiser man sine medbragte madpakker. Det er gratis at deltage, og det kræver ikke tilmelding.

Legestuen holder sommerferie i juni, juli og august.