Snapper og Andreas fortæller om påsken

Henover påsken viser vi fire små film, der fortæller om påsken på en anderledes og lettilgængelig måde, hvor alle kan være med. Filmene er henvendt til børn i 6-9 års alderen, men større søskende, forældre og andre voksne kan også få noget godt ud af at få serveret en helt jordnær fortælling om påsken.

I filmene møder du tøjdyret Snapper. Snapper er en pige - hvad nogen måske har glemt - hun besøger præsten Andreas, og sammen forsøger de at få styr på påskens dage. Snapper finder blandt andet ud af, at påsken på én gang er spændende og uhyggelig. Men heldigvis ender det hele godt.

Der er en film til hver af påskens helligdage: ”Palmesøndag”, ”Skærtorsdag”, ”Langfredag” og ”Påskedag”. Hver film varer ca. 6 minutter, og fungerer som et godt udgangspunkt til en snak om påskens dage og traditioner.

Filmene bliver vist her på siden fra lørdag 4. april og henover påskedagene.

Herunder kan filmene ses Palmesøndag, Skærtorsdag, Langfredag og Påskedag

Når du klikker på overskriften "Fløng Kirkes påskequiz 2020" henter du quizzen, og du kan også hente den her.

Man kan ikke skrive i dokumentet, så send gerne dine besvarelser som en almindelig mail til sognemedhjaelper@floengkirke.dk

God fornøjelse!