Familiegudstjenester

Familiegudstjeneste er en gudstjeneste for hele familien og finder sted seks gange hvert år. Her er gudstjenesten tilrettelagt specielt, så der er noget for børnene. Men alle aldersgrupper kan være med. Ofte medvirker Juniorkonfirmander ved disse gudstjenester. Samtidig afholder vi som regel en anden aktivitet i forbindelse med gudstjenesten, og nogen gange spiser vi sammen. Hold øje med kalenderen og læs om de spændende tilbud vi har i Fløng Kirke.

Familiegudstjeneste og tøndeslagning fastelavns søndag

Søndag 14. februar 2021 afholdes familiegudstjeneste kl.10.00 i Fløng Kirke ved Britta Raakjær Vind. Efter gudstjenesten kan du være med til tøndeslagning udendørs. Bagefter kårer vi årets kattekonge og kattedronning på de to tønder. Der vil blive serveret kaffe, varm kakao og fastelavnsboller udendørs. Gratis adgang for alle.