Ny type hverdagsgudstjeneste i Fløng Kirke onsdag aften

Onsdag 7. oktober kl. 18.30 ved sognepræst Annika Pedersen

Onsdag 4. november kl. 18.30 ved sognepræst Britta Raakjær Vind

Fyraftensandagt

Fremover vil én af præsterne en onsdag om måneden kl. 18.30 holde Fyraftensandagt i kirken. Det er for dig, som ønsker at finde lidt ro og eftertanke midt i en travl hverdag. Andagten vil byde på musik og bøn. Der synges et par salmer og vi lytter til en tekst fra Bibelen og evt. oplæsning af nogle ord til refleksion. Andagterne vil vare ca. en halv time, og de holdes i efteråret og foråret. Dog ikke i de måneder, hvor der i forvejen holdes aftengudstjenester, til jul og påske.

Gudstjenester med plads til fordybelse

Også andre typer gudstjenester i Fløng Kirke har plads til fordybelse. Kom til

Alle Helgens Dag - søndag 1. november kl. 10.00 ved sognepræst Annika Pedersen
Det er en tradition at mindes vore døde den første søndag i november. Ved gudstjenesten oplæses navnene på de døde i det forgangne år. Gudstjenesten er for alle. Bagefter indbydes til kirkekaffe.

"De Ni Læsninger" - musikgudstjeneste onsdag 9. december kl. 19.00 i Fløng Kirke
Ved sognepræst Britta Raakjær Vind. Traditionsrig optakt til julen med oplæsning og musik i kirken. Og efterfølgende indbydes til kaffebord og lotteri i Sognets Hus.