"Kirkebil" til gudstjenester

”Kirkebil” er en ordning, som menighedsrådet har godkendt. Ordningen tilbydes ældre i Fløng Sogn og ældre i Hedehusene med tilknytning til Fløng Kirke, som har svært ved at komme til kirken. For dem er der til samtlige søndagsgudstjenester mulighed for at bestille ”kirkebil” ved at ringe til kirkekontoret senest fredag kl. 12. Man bliver så afhentet på adressen 15-20 minutter før, gudstjenesten begynder.

Det er gruppen af lægmandslæsere, der tilbyder at køre, og foreløbig er der tilsagn fra 6 om at deltage i kørselsordningen. Vi kunne godt bruge et par deltagere som reserve, og det må gerne være andre end lægmandslæsere.  Send gerne besked herom til undertegnede.

Herudover kan ”kirkebil” i form at taxa bestilles til sogneeftermiddagene ved opringning til kirkekontoret senest forudgående tirsdag kl. 12.

Orla Roed Jensen                                                                                                                                 46 56 06 45 – orlaroed@mail.dk