"Kirkebil" til gudstjenester

”Kirkebil” er en ordning, som menighedsrådet har godkendt. Ordningen tilbydes ældre i Fløng Sogn og ældre i Hedehusene med tilknytning til Fløng Kirke, som har svært ved at komme til kirken. For dem er der til samtlige søndagsgudstjenester mulighed for at bestille ”kirkebil” ved at ringe til kirkekontoret på tlf. 46562749 senest torsdag kl. 12. Man bliver så afhentet på adressen 15-20 minutter før, gudstjenesten begynder.

Herudover kan ”kirkebil” i form at taxa bestilles til sogneeftermiddagene ved opringning til kirkekontoret senest forudgående tirsdag inden kl. 12.

Det er gruppen af lægmandslæsere, der tilbyder at køre, og foreløbig er der tilsagn fra 6 læsere om at deltage i kørselsordningen. Vi kunne godt bruge et par deltagere som reserve, og det må gerne være andre end lægmandslæsere.  Send gerne besked herom til undertegnede.

Orla Roed Jensen                                                                                                                                 46 56 06 45 – orlaroed@mail.dk