Krea kirken - hvad er nu det?

Sognepræst Annika Pedersen

I gamle dage hed det spaghetti-gudstjeneste, men nu får vi andet end spaghetti med kødsovs - og så skal navnet selvfølgelig også ændres. Vi præsenterer kristendommen på nye måder og til det skal vi bruge vores kreativitet - derfor KREA kirken. Alle er velkomne uanset alder for vi gør vores bedste for at alle kan lege med. Vi har altid brug for frivillige til at hjælpe - så har du en ide eller lyst til at lege med, så kontakt sognepræst Annika Pedersen via e-mail: ape@km.dk

I efteråret 2019 har vi tre arrangementer i Krea kirken:

• Torsdag 26. september kl. 17.00 - 19.00: Workshop med stomp ved Jimmi Bech
  • Fredag 25. oktober kl. 16.30 - 19.00: Workshop og Halloween i kirken
  • Torsdag 28. november kl. 17.00 - 19.00: Juleklip, bæredygtigt juletræ og risengrød

Maden koster 25 kr. for voksne og 15 kr. for børn - hvis I kommer en hel familie, skal I kun betale 60 kr.
Halloween er gratis.

Halloween - workshop, gudstjeneste og flagermustur i tårnet

Fra workshop i Sognets Hus, 2016

Workshop kl. 16.30: Alle børn og voksne kan deltage i en workshop med udskæring af græskar og fremstilling af korslygter. Vi sørger for varm græskarsuppe og brød.

Procession fra Sognets Hus til Fløng Kirke kl. 17.25: Alle går i samlet procession fra Sognets Hus til kirken, hvor der vil være en hårrejsende gudstjeneste for børn med uhyggelige historier og gyselig prædiken. Kirken vil være pyntet op til Halloween, men der kan være mørkt på kirkegården og i kirken, så tag endelig en lommelygte med. Lygtemænd og udhulede græskar stilles uden for kirken. Man behøver ikke at være udklædt for at deltage, men man må gerne.

Flagermustur i tårnet: Efter gudstjenesten ca. kl. 18.15 inviteres de modige på en flagermustur i kirketårnet. Alle er velkomne. Kom og vær med, men vær opmærksom på, at Halloween i kirken ikke er for sarte sjæle.

Fredag 25. oktober kl. 16.30 - 19.00, Tilmelding ikke nødvendig. Gratis adgang.