Krea kirken - hvad er nu det?

I gamle dage hed det spaghetti-gudstjeneste, men nu får vi andet end spaghetti med kødsovs - og så skal navnet selvfølgelig også ændres. Vi præsenterer kristendommen på nye måder og til det skal vi bruge vores kreativitet - derfor KREA kirken. Alle er velkomne uanset alder for vi gør vores bedste for at alle kan lege med. Vi har altid brug for frivillige til at hjælpe - så har du en ide eller lyst til at lege med, så kontakt sognepræst Annika Pedersen via e-mail: ape@km.dk

På grund af Corona virus har vi desværre været nødt til at aflyse Krea Kirke med ballet torsdag 2. april.

Krea Kirke med ballet torsdag 2. april AFLYST

E-påske for konfirmander og familie

Måske kender du ikke så meget til påsken. Hvorfor hedder det egentlig palmesøndag, og hvorfor kalder man det Skærtorsdag?

Hver af påskens fire helligdage har en særlig stemning og sin helt egen farve. Det kaldes en "liturgisk" farve. Nedenfor er en cirkel med hele kirkeårets liturgiske farver. Nu skal vi se nærmere på påskens dage.

Ved at klikke på linket, som kommer til syne på helligdagen, kan du gå på opdagelse i denne særlige dag.

Du bliver guidet igennem det særlige ved helligdagen, så du bedre kan forstå, hvad det handler om og du kan løse spændende opgaver undervejs. Vi har valgt at præsentere videoen på den "rigtige" dag, så den kommer frem som en slags påskekalender.

Rigtig god fornøjelse.

Hver søndag og helligdag i kirkeåret har sit eget navn og sin egen farve. Det kaldes den "liturgiske" farve.