Krea kirken - hvad kan vi vide og hvad må vi tro?

Sognepræst Annika Pedersen - ny præst med nye ideer.

Ofte kan vi som mennesker forledes til at tro – at viden kan give os svar. Sådan hænger det ikke sammen. Viden kan give os grundlag til at træffe nogle gode beslutninger, men i sidste ende afhænger vores beslutninger af hvad og hvem vi tror på.

Derfor vil arrangementer i Krea kirken have fokus på både videnskab og tro. Første del består af en workshop, hvor vi finder ud af nogle af de ting, vi ved om dagens emne. Det betyder at man kan deltage uanset tro eller overbevisning.

Efter spisning holder vi en kort gudstjeneste i kirken, hvor dagens emne vil blive behandlet ud fra et kristent og trosmæssigt synspunkt. Her er det kan du deltage uanset tro eller overbevisning.

Krea kirken er ikke noget nyt, vi har bare ændret navn fra Spaghetti gudstjenester. Anledningen var simpel. Ved Halloween og andre arrangementer har det virket godt at tage workshop først og så slutte af i kirken.

Nye ideer om sammen med menigheden at finde tilbud der passer lige præcis til Fløng. Hvilke typer gudstjenester I kunne tænke Jer, er et meget mere interessant spørgsmål at stille, end hvad vi nu kan finde på af forskellige tilbud.

Derfor opfordrer jeg jer til at skrive til mig (ape@km.dk) med ønsker til aktiviteter i Krea kirken. Det kan være I gerne vil have nogle aftener med en stille gudstjeneste, eller hvad med en hverdags morgen gudstjeneste eller en fyraftens gudstjeneste? Hvilke emner kunne I godt tænke jer at der bliver taget op? Har I ideer til hvordan en andagt kunne opbygges?

Skriv til mig. Jeg kan ikke garantere at tingene kan lade sig gøre, men des flere der skriver om det samme – des større er chancen for succes.

Skriv også til mig – hvis du sidder inde med viden omkring et specifikt emne, og har lyst til at give den viden videre – enten ved selv at holde et kort foredrag på dagen, eller lade mig udspørge dig om emnet.

Jeg siger på forhånd tak til alle der skriver til mig med ønsker og tak til alle der vil give en hånd med – så vi sammen kan være kirke.

I 2019 har vi Krea Kirke fredag 25. januar, torsdag 14. februar og fredag 29. marts.