Ved dødsfald

Når man er midt i sorgen, kan det være svært at tage beslutning om, hvilken begravelsesform man skal vælge.

Det vigtigste er da at vælge en løsning, som man ikke bagefter kommer til at fortryde. Man skal naturligvis tage hensyn til afdødes ønsker, men man skal også tænke på de efterladte og deres ønsker.

Har man særlige individuelle ønsker til beplantning og eventuelt udsmykning af gravstedet, skal man være opmærksom på, at dette kun er tilladt i et traditionelt gravsted til kiste eller urne.

Et gravsted - uanset art - er gratis for medlemmer af folkekirken fra Fløng Sogn eller Høje-Taastrup Kommune i fredningsperioden (kistebegravelse 30 år, urnenedsættelse 10 år).

For andre personer og for længere perioder betales efter særlige regler. Oplysninger herom fås hos graver eller kirkeværge.

Hent folder om kirkegården og praktiske oplysninger HER