Link gennemgang

På dette site kan du finde link til relavante kirkelige sider for Provstiet - Sognet og anden kristeligt indhold.
Du kan bruge linkene nedenfor til at finde det du evt. søger.

Høje Taastrup Provsti

Kultu'naut

Bibelselskabet

Kirkelige links og andet relevant

Her kan du finde tekster og høre melodier så du i fred og ro kan forberede dig på din samtale med Præsten eller Kordegnen og have forslag til salmerne klar til Barnedåb, Vielse eller Begravelse.
Den Danske Salmebog

Kirkeministeriet i danmark kan du finde elektronisk på nedenstående link.
Kirkeministeriet

Fløng Kirke er tilhørende Helsingør Stift, hvilke andre kirker er i Helsingør Stift ? se det ved at bruge nedenstående link
Helsingør Stift

Helsingør Stifts hjemmeside er tilgængelig via nedenstående link
Hjemmesiden Helsingør Stift

Provstiet som Fløng kirke er tilhørende i er Høje Tåstrup Provsti, find informationer på nedenstående link
Høje Tåstrup Provsti

Folkekirken.dk er et stedhvor du kan følge med i debatten og finde aktuelle relevante links og andet om Folkekirken i Danmark
Folkekirken

Cyberkirken er et sted hvor du kan få en lille smagsprøve af hvad det vil sige at gå i kirke, prøv at kigge forbi dette link
Cyberkirken

Personregistrering.dk er en samling af blanketter og vejledninger, der skal anvendes i forbindelse med registrering og ændring af personoplysninger.
Personregistrering

Folkekirkens infocenter i København- Tilmeld dig nyhedsavis eller læs blot aktuel eller tidligere udgaver.
Infocenter København