Informationsmøde om tilmelding til konfirmation i Fløng Kirke 2019

Sognepræst Britta Raakjær Vind med konfirmander fra 2017

Mødet finder sted tirsdag 23. maj 2018 i Sognets Hus kl. 16.00 og kl. 17.00 Informationsmødet er for alle kommende konfirmander og deres forældre. Man vælger selv om man vil komme enten kl. 16.00 eller kl. 17.00, hvor sognepræst Britta Raakjær Vind orienterer. Alle kommende konfirmander bedes udfylde en tilmeldingsblanket og medbringe den til mødet.

Tilmeldingsblanketten fås her

Konfirmation i Fløng kirke i 2019 er planlagt følgende dage:

Fredag 17. maj: Unge fra 8. A, Fløng Skole
Lørdag 18. maj: Unge fra 8. B, Fløng Skole
Søndag 19. maj: kan vælges af alle, også unge fra andre skoler.

Afhængigt af hvor mange konfirmander, der melder sig, vil der blive afholdt op til tre konfirmationer samme dag med op til 12 konfirmander pr. gang. Klokkeslæt fastlægges senere.

Bemærk at der er begrænset plads til gæster i kirken, så man kan ikke forvente at få plads til mere end 10-12 gæster pr. konfirmand. Ønsker man at have mange gæster med i kirken, anbefaler vi at man vælger søndag 19. maj, da erfaringen viser, at der denne dag er plads til flere gæster.

De unge vil blive undervist i hold af præsterne indenfor skoletiden.
Undervisningen finder sted på 8. klassetrin.

Med venlig hilsen sognepræst Annika Pedersen og sognepræst Britta Raakjær Vind

Del dette: