Vejkirker og andre åbne kirker 2018

Igen i år er Fløng Kirke med som vejkirke i brochuren: "Vejkirker og andre åbne kirker" med cykelvenlige vejkirker og kirker på den danske klosterrute og den danske pilgrimsrute. Brochuren hentes i Sognets Hus. Fløng Kirke er med som nr. 120

Så er de nye brochurer over vejkirker og andre åbne kirker i 2018 udkommet. Der er i år rekordstort antal vejkirker med. Ikke færre end 431 kirker fordelt udover hele landet, der har valgt at være med i brochurerne. Fløng Kirke er én af dem.

I kirken kan du:

• sidde i stilhed, bede en bøn, læse i den salmebog, som findes i  kirken
  • opleve kirkens kunst, symboler, arkitektur og historie
  • deltage i gudstjenester og koncerter
  • tage kirkeblade og evt. andet fremlagt materiale

Den nye brochure hedder: "Vejkirker og andre åbne kirker, øerne 2018" og kan downloades her, eller ved at klikke på overskriften. Du kan også få den gratis i kirken og Sognets Hus. Nu også med cykelvenlige vejkirker og kirker på den danske klosterrute.

I perioden fra 1. april til 30. september er Fløng Kirke åben tirsdag - torsdag i tidsrummet 9 - 15 og fredag 9 - 13. Dog kan kirken være lukket for besøgende i tilfælde af en kirkelig handling.

Del dette: