Konfirmationer i Fløng Kirke 2019

Forreste række fra venstre: sognepræst Britta Raakjær Vind, Sofus Frederik Nørgaard van Hauen, Erik Santiago Svejgaard Godsk, Natalie Asonze Fabricius, Rhianna Møller Banta og Sandra Brodthagen Brorly.

Nu er de nye datoer for konfirmationerne i Fløng Kirke 2019 klar. Det er følgende dage: Bededag fredag 17. maj for unge fra 8. A på Fløng Skole, lørdag 18. maj for unge fra 8. B på Fløng Skole og søndag 19. maj for alle, også unge fra andre skoler.

Afhængigt af hvor mange konfirmander, der melder sig, vil der blive afholdt op til tre konfirmationer samme dag med op til 12 konfirmander pr. gang. Klokkeslæt fastlægges senere. Bemærk, at man ikke kan forvente at få plads til mere end ca. 10-12 gæster pr. konfirmand. Ønsker man mulighed for at have flere gæster med i kirke, anbefaler vi at man vælger konfirmation søndag den 19/5, som er åben for alle. De nævnte klasser er Fløng skoles nuværende 7. klasser. De vil blive undervist af præsterne indenfor skoletiden. Undervisningen finder sted på 8. klassetrin.

Tilmelding inden sommerferien 2018 bekendtgøres senere.

Sognepræst Britta Raakjær Vind

Del dette: