Nissen & Friends - koncert i Fløng Kirke søndag 18. februar kl. 15.00

Nissen & Friends kommer til Fløng. Bandet sætter en ære i at skabe en god stemning og en levende koncert.

Nissen & Friends blev dannet i 2009 og spiller et repertoire bestående af melodier og sange hentet fra country/gospel, spirituals og egne kompositioner.

Bandet består af fem erfarne musikere under ledelse af kapelmester Jens Jakob Nissen. Flere af medlemmerne har professionelle karrierer indenfor jazz, gospel, rock og pop. Publikum vil ikke kunne undgå at blive revet med, når Nissen & Friends spiller gamle klassikere som "Nobody's fault but mine", "Pass me not oh gentle Savior", "Blessed Assurance" og "I saw the light".

Nissen & Friends koncerten indeholder gode kendte country-og gospelsange. Koncerten giver et godt indblik i country-gospelmusikkens verden, da numrene bindes sammen med fortællinger om musikkens, sangernes og komponisternes baggrund. Bandet sætter en ære i at skabe en god stemning og en levende koncert.

Del dette: