Højskoleaften med Birthe Rønn Hornbech tirsdag 2. april kl. 19.00

Tidligere minister og MF, Birthe Rønn Hornbech

Foredraget fokuserer på H.C. Andersens personlighed og mindre kendte temaer i eventyrene. Vi hører om eventyrdigteren som politisk kommentator, networker, sprudlende satiriker og humorist, såvel som indædt modstander af sorte præster og dårlige ledere. Det vil sikkert virke som en overraskelse for mange, at H. C. Andersen skriver lige ind i dagens debat om tro og viden, og om ny teknologi og dens konsekvenser for menneskeheden. Kom og vær med til en spændende aften og hør om det, du ikke vidste om eventyrene.

Det foregår i Sognets Hus og er arrangeret af Fløng kirke. Der er hver gang mulighed for spisning kl. 18.00 forud for foredraget.

Tilmelding til spisning sker til Fløng Kirkes kontor tlf. 46 56 27 49 senest torsdagen inden foredraget.

Del dette: