Nyt hold babysalmesang begyndt i Fløng Kirke

I Fløng Kirke er der igen mulighed for at synge nogle enkle salmer og sange, danse til dem og på anden måde beskæftige sig musisk med sit barn. Herved stimuleres barnets udvikling, og barnet lærer kirken at kende på en lidt anden måde end sædvanlig.

Holdet er ved at være fyldt op, men derfor skal du ikke holde dig tilbage. Hvis der er interesse for det, opretter vi endnu et hold. Der er sommerferie i uge 29, 30 og 31, og derefter fortsætter holdet fra tirsdag 4. august kl. 11.00 i kirken.

Babysalmesang forløber over 10 tirsdage og koster i alt 100 kr., eller 10 kr. pr. gang. Der betales på MobilePay, når du møder op. Tilmelding på Fløng Kirkes kontor tlf. 46 56 27 49 eller mail floeng.sogn@km.dk

Del dette: