Tirsdag 9. juni kl. 19.00: Orienteringsmøde om valg til Menighedsrådet 2020

Foråret har set anderledes ud, end nogen kunne have forestillet sig. Det gælder også for kirkelivet, aktiviteter, gudstjenester – alt det, der bliver berørt af, at vi ikke må forsamles. Vi håber på, at vi får lov til at mødes igen snart. Vi ved ikke, hvornår restriktionerne bliver løftet, men her er de planlagte arrangementer omkring menighedsrådsvalget, der ligger klar til det tidspunkt, hvor regeringen beslutter, at vi igen må samles.

Den oprindelige dato for Orienteringsmødet var 12. maj, men på grund af coronasituationen er det flyttet til tirsdag den 9. juni. Her diskuterer vi både ideerne fra visionsaften og menighedsrådsvalg. Menighedsrådet har set på ønsker og forslag fra debat- og visionsaftenen i januar, og det bliver omdrejningspunkt for aftenens første debat. Sidste halvdel af mødet drejer sig om menighedsrådsvalget: Hvem vil vi gerne have til at styre vores kirke og kirkeliv de næste 4 år? Det er menigheden, der skal vælge sit menighedsråd.

Det afgørende valgmøde er fastlagt til tirsdag den 15. september. Menighedsrådet har inden da det opdaterede tal for, hvor mange kandidater og suppleanter/stedfortrædere, der skal vælges.

Debataften om gudstjenesten blev aflyst i marts. Menighedsrådet arbejder på en ny dato i efteråret.

Pas godt på jer selv. På gensyn snart – håber vi.

Del dette: