Du er her: 

KUNSTSPOT i foyeren, Sognets Hus

Den lokale billedkunstner Ingrid Glue er den første i rækken af gode lokale kunstnere, hvis billedkunst alle vil kunne glæde sig over i Sognets Hus i Fløng fra 9. august til 11.september 2020

Du inviteres til fernisering i Foyeren, Sognets Hus, søndag 9. august kl.11.15, hvor den lokale kunstner, Ingrid Glue, selv vil være til stede og fortælle lidt om sin kunst og svare på spørgsmål. KUNSTSPOT arrangeres i samarbejde med Agnete Dollerup, Billedkunstner & Skulptør, Marbjerg. Menighedsrådet byder på en lille forfriskning.

Ingrid fortæller om sig selv og sin kunst:

“At tegne og male har interesseret mig siden min barndom. Jeg er vokset op på landet og mindes, at jeg mange gange tegnede og malede udsigten fra mit hjem. Der var en dejlig udsigt over markerne, og bag skoven slyngede Køge Å sig. Her blev megen tid tilbragt med søskende og legekammerater. Det er helt sikkert derfra, jeg har min fascination og glæde for naturen. Trods det har jeg boet i hovedstaden, perioder i udlandet og endte i 1979 i Fløng. 

Inspirationen til mine billeder, finder jeg da også mest i naturen – skov, strand, havet og lyset. Jeg arbejder hovedsageligt med akryl på lærred udført med pensel og/eller spartel. Min malestil er abstrakt/naturalisme. 

Jeg kalder mig autodidakt, men har deltaget i diverse tegne- og malekurser. Jeg har altid malet, men da jeg gik på pension og mine børn for længst var flyttet hjemmefra, fik jeg mere tid til mig selv. Fra 2012 har jeg deltaget på Ældresagens Billedmalerskole, hvor jeg nu assisterer. Desuden er jeg medlem af malergruppen Paletten 2011".

Udstillinger:

Taastrup kulturcenter, cafeen
Humlens Efterårsudstilling
Lægehuse
Medlem af Åbne Atelierdøre
Sammen med Billedmalerskolen udstillet i:
Hedehuset, Sundhedscenter Espens Vænge, Ledreborg Livsstilsdage

Del dette: